Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä 

Arvonnan järjestäjänä toimii Ralf Ajalin, Hållsintie 8, 10440 Bollsta

(myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

3. Osallistumisaika 

Arvontaan voi osallistua 23.6.2022 klo 10:00 ja 31.7.2022 klo 23:59 välisenä aikana.

4. Arvontaan osallistuminen 

Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 2. määritellyt osallistujat, jotka ovat 31.7.2022 klo 23:59 mennessä kommentoineet Ralf Ajalin-Facebook-sivulla tai Ralf Ajalin Instagram-tilillä 23.6.2022 julkaistua kuvapostausta.

5. Palkinto 

Vastanneiden kesken arvotaan yksi palkinto, maa-aineksia 500 euron arvosta. Palkinto arvotaan tiistaina 2.8.2022. Voittajalle ilmoitetaan voitosta arvonnasta kertovan postauksen kommenttikentässä sekä yksityisviestillä ja tarvittaessa Ralf Ajalin-Facebook-sivulla tai Ralf ajalin Instagram-tilillä. Palkinnon voittajan tulee lähettää vahvistus ja oma osoitteensa yksityisviestillä (inbox) Ralf Ajalin-Facebook-sivun tai Ralf ajalin Instagram-tilin ylläpitäjälle. Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Kilpailun järjestäjän kokonaisvastuu kutakin kilpailun osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

6. Vastuu teknisistä ongelmista 

Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

7. Sääntöjen vastaiset osallistumiset 

Arvonnan järjestäjällä on oikeus sensuroida ja poistaa kilpailun osallistujien Ralf Ajalin-Facebook-sivuille tai Ralf ajalin Instagram-tilille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

8. Henkilötietojen käsittely ja viestintä 

Kilpailussa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia.

9. Muut ehdot 

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.