Infrarakentaminen

Monipuolista insinöörirakentamista.

Kestävän yhteiskunnan monipuolinen taitorakentaja.

Olemme yksi harvoista laatusertifioiduista yrityksistä, jotka voivat tehdä haastavia siltaprojekteja ja ratojen päällysrakennetöitä. Siltaprojektit toteutamme kokonaisvaltaisesti insinöörityöstä sillanrakennukseen ja aina ympäristön viimeistelyyn asti. Radan päällysrakenteiden lisäksi rakennamme myös asemat ja muun infran radan varteen.

Arvostamme asiakkaitamme ja hoidamme jokaisen työvaiheen laadukkaasti ja aikataulussa. Ketteryys, inhimillinen ote jokaiseen projektiin ja innovaatioiden hyödyntäminen työn tehostamisessa ovat kilpailuvalttejamme. Tästä esimerkkeinä projektimme Mangårdissa ja Sarvvikin asuinalueella Kirkkonummella.

Kaikessa toiminnassamme on oleellista ympäristön huomioiminen läpinäkyvästi ja suoraselkäisesti. Positiivisella ympäristövaikuttamisella turvaamme tulevaisuuden seuraaville sukupolville.

Kasvumme koneurakoitsijasta taitorakentajaksi ja aliurakoitsijasta pääurakoitsijaksi on ammattitaitoisen henkilöstömme, pitkän kokemuksemme ja asiakkaidemme ansiota. 

IMG_0022

Käytämme myös tarkkaan valittuja yhteistyökumppaneita ja aliurakoitsijoita, joilta vaadimme vastuullista toimintaa ja hyvää asennetta korkean laadun takaamiseksi.

Referenssit