Tietoa meistä

Mittavat infraurakat, haastava väylärakentaminen ja taitava insinööriosaaminen kuvaavat meitä parhaiten. Toimimme laajasti koko infrarakentamissektorilla. Koneemme, ammattitaitomme ja tarkka suunnittelumme sekä aktiivinen ympäristövaikuttaminen – niillä tarjoamme laajan ja kilpailukykyisen valikoiman rakennuspalveluita. 

Tyypillisiä rakennusprojekteja ovat:

  • Kunnallistekniset projektit
  • Siltojen rakentaminen
  • Tietyöt
  • Tunneleiden korjaukset
  • Ratarakentaminen

Olemme osa suomalaista perheyhtiötä

Ralf Ajalin Oy on vuonna 1977 perustettu infraurakoinnin ja väylärakentamisen asiantuntija. Tänään Perheyhtiö Ajalin muodostaa konsernin, johon kuuluu emoyhtiön lisäksi Ralf Ajalin Oy sekä Pihamaa-brändi. Emoyhtiössä ovat konsernihallinto, maa-ainestoiminta ja Pihamaa. 

Olemme kolmannen polven perheyritys. Toimintamme on kasvanut ja kehittynyt vuosien saatossa voimakkaasti innovatiivisen ajattelumme ja laadukkaiden toteutuksiemme myötä. Olemme yritys, joka toteuttaa erityishankkeet ja isotkin projektit joustavasti optimaalisen kokonsa ansiosta.  

Meitä ohjaavat aitous ja inhimillisyys ja ne myös näkyvät työssämme asiakkaidemme, kumppaneidemme ja henkilöstömmekin kanssa. Ne yhdessä vankan osaamisen kanssa tekevät meistä tunnetun ja halutun kumppanin.

Arvojemme mukaisesti olemme henkilöstöstä huolehtiva perheyritys, aktiivinen ympäristövaikuttaja, laadukas ja luotettava sekä kaikille kannattava kumppani. Ympäristöasioissa ja vastuullisuudessa haluamme olla suunnannäyttäjä, mahdollistaja ja proaktiivinen toimija. Uskallamme herättää muitakin mukaan tuomalla hankkeisiin kiertotalouden näkökulman.

Lue lisää Perheyhtiö Ajalinin sivuilta >>  Tutustu Pihamaahan >> 

Lue tiedote: Ralf Ajalin yhtiöittää urakointiliiketoiminnan.

Asiakkaina kaupunkeja, valtion laitoksia ja suuryrityksiä

Tuotamme monipuolisia, teknisesti haastavia taitorakenteita. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu, läntinen Uusimaa ja Varsinais-Suomi. Laaja asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa kaupungeista, suuryrityksistä ja virastoista.

Oletko kiinnostunut rakennustyön teettämisestä kauttamme? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, konsultoimme toteuttamiseen liittyvissä asioissa ja teemme markkinoiden kilpailukykyisimmän kustannusarvion.

Ota yhteyttä >>