Antti Puustinen Ralf Ajalin Oy:n toimitusjohtajaksi – myös konserniyhtiön toimitusjohtaja vaihtuu.

29.4.2022


Perheyhtiö Ajalin -konsernin emoyhtiö ja tytäryhtiö Ralf Ajalin Oy saavat syksyllä uudet toimitusjohtajat. Nykyinen toimitusjohtaja Tommi Knaapinen siirtyy Länsi-Uudenmaan kauppakamarin toimitusjohtajaksi edustamaan kaikkien alueen yritysten etua. Ralf Ajalin Oy:n toimitusjohtajaksi nousee operatiivinen johtaja Antti Puustinen ja Perheyhtiö R. Ajalin Oy:n toimitusjohtajaksi nykyinen hallituksen puheenjohtaja Patrik Ajalin.

Perheyrityksen urakointiliiketoiminta yhtiöitettiin toukokuussa 2021. Syntyneen konsernin emoyhtiöksi tuli Perheyhtiö R. Ajalin Oy ja sen tytäryhtiöksi Ralf Ajalin Oy. Emoyhtiössä on konsernihallinto, maa-ainestoiminta sekä pääkaupunkiseudun viherrakentajille ja kuluttajille multatuotteita ja -palveluita kiertotalouskonseptilla tarjoava Pihamaa. Ralf Ajalin on itsenäinen rakentamis- ja urakointiyksikkö. Tommi Knaapinen on toiminut molempien yhtiöiden toimitusjohtajana.
 
Hallituksen puheenjohtaja Patrik Ajalin sanoo, että muutos otetaan vastaan mahdollisuutena kehittää konsernin organisaatiorakennetta. Hän kiittää pitkäaikaista toimitusjohtajaa innovatiivisesta ajattelusta ja liiketoiminnan kasvattamisesta:
 
“Tommi on kehittänyt toimintaamme onnistuneesti viimeiset 10 vuotta.”
 
Toistaiseksi työt molemmissa yhtiöissä jatkuvat kuten ennenkin. Tietojen siirto uusille toimitusjohtajille on jo aloitettu, mutta varsinaiset vastuunsiirrot tapahtuvat myöhemmin ja niistä tiedotetaan erikseen.
 
“Keskitymme käynnissä oleviin urakoihimme ja pidämme yllä perheyhtiön hyvää tekemisen meininkiä”, Patrik Ajalin sanoo.
 
Lisätiedot: Toimitusjohtaja Tommi Knaapinen tommi.knaapinen@ralfajalin.fi, puh 040 484 0255
 
Perheyhtiö R. Ajalin Oy:
Perheyhtiö Ajalin muodostaa konsernin, johon kuuluu emoyhtiön lisäksi Ralf Ajalin Oy sekä Pihamaa-brändi. Emoyhtiössä ovat konsernihallinto, maa-ainestoiminta ja Pihamaa.

Ralf Ajalin Oy:
Ralf Ajalin Oy on vuonna 1977 perustettu kolmannen polven perheyritys. Se vastaa konsernin infraurakoinnista eli esimerkiksi siltojen, teiden, ratojen ja maa-alueiden rakentamisesta. Lisäksi se toimittaa maa-aineksia Länsi-Uudenmaan alueella.